lauantai 22. helmikuuta 2020

Hieroja Kirsi Pohjola - Liminka - Hieronta - fonecta fi-Hieroja Liminka

Hieronta liminka - Löydä oikeat yhteystiedot - Fonecta fi

Open Di Liminka. Lisää yrityksen tiedot maksutta. Kipulihakset on Oululainen hyvinvoinnin ja terveysalan yritys.Tarjoamme hieronta- ja fysioterapiapalveluja, liikuntaneuvontaa, koulutusta sekä monipuolisia testauksia. Teen hierontaa Raahen alueella ja vastaanottoni sijaitsee Siikajoella (Siikajoen kylä) n.15 minuutin päässä Pattijoelta. Yritys: Hieroja Sirpa Ruotsalainen, Liminka - Katso yhteystiedot, taloustiedot sekä uutiset maksutta Taloussanomien yritystietopalvelusta. Löydä lähin koulutettu hieroja ja saat nopeasti avun ongelmiin. Ovatko lihaksesi kipeät tai vaivaako kireä niska sekä päänsärky. Särkeekö niveliin vai tarvitsetko vain rentoutusta kiireisen arjen keskellä. Palveluihin kuuluvat klassinen hieronta, urheiluhieronta ja raskausajan hieronta …. Voit selvittää sen päättäjät, taloustiedot kuten liikevaihdon ja muut yritystiedot Finderissa. Soita nyt yritykseen Hieroja Tasanto Armi maksutta tai kirjoita arvostelusi. Hierontapalvelu Lehtola - Kauppakatu 2, 91900 Liminka - Rated 5 based on 21 Reviews "Aivan huippu. Hieroja Armi Tasanto työskentelee aloilla Terveys ja sairaanhoito, Lääkäriasemat. Hieroja työntää kumihanskat käteen ja tunkeutuu paikkaan, johon yleensä vain hammaslääkärillä on pääsy: suuhun. Kierros päättyy kirjaston. 06.05.2019 Myönnetyt rakennusluvat. It can be contacted at Liminka. Tee helppo haku ja löydä uusi kotisi jo tänään! Fysio-Liminka, Fressi Oulu Heikinkatu, Napteekki Oy, Ryhti Plus Hieroja Harri Pääkkönen, Hierontapalvelu Sirkka Lotvonen, Hyvinvointipalvelut Sarilainen. Koulutettu hieroja on terveydenhuollon ammattilainen, joka hoitaa erilaisia liikuntaelimistön vaivoja aina pienistä säryistä laajempiin, liikkumista haittaaviin vaivoihin. Koulutettu hieroja Niko Ruonala Palveleva hieroja Oulussa.

Hierontapalvelu Nutukas - Etusivu Facebook

Hieroja Liminka

Hieroja Liminka

Limingan kunta Lakeustalo, Liminganraitti 10 C, 91900 Liminka kunta@liminka.fi y-tunnus 0186553-2. Olen ammattitaitoinen hieroja, jolla on alalta kymmenen vuoden kokemus. Hieronta ja akupunktio laukaisevat lihasjännitystä, lievittävät kipua ja rentouttavat. Hierontapalvelu Nutukas, Liminka. 73 tykkäystä · 1 henkilö oli täällä. Koulutettu hieroja Jenni Hautala Kempeleessä ja Oulussa. Pohjois-Pohjanmaa, KARINTIE 20 B 2 91900 Liminka 040 4196722 hieroja Oulun seudulta, hieroja Liminka tai Kempele. Hierontaa ja akupunktiota Oulussa ja Kempeleessä. Hieronnan hyödyt. Hieronta on lihaskudosten käsittelyä, joka mm. Puutuuko kädet, onko alaselkä kipeä ja kipu säteilee jalkoihin. Yritykseni arvoihin kuuluvat asiakkaan hyvä ja hyöty sekä itseni kehittäminen terveydenhuoltoalan ammattilaisena. Hieroja Kirsi Pohjola sijaitsee kunnassa Liminka, alueella Alapää. Kuntomo on liikunta- ja hyvinvointikeskus Kempeleen kauppakeskus Zeppelinissä. Kuljemme kirkon vierestä Alapääntielle, josta suuntaamme vanhaan Liminkaan. Hieroja Armi Tasanto Kirkkotie 2 C, Liminka Hieroja Kirsi Pohjola Tupoksentie 10, Liminka […]. Olkoon tarpeesi mikä tahansa, ota rohkeasti yhteyttä ja sovitaan yhdessä sinulle sopivin. Kyöstin käsittelyssä nuorenee ainakin kymmenen vuotta. Hieroja Armi Tasanto is registered in Finland with the Company reg no 1275254-1. Siitä lähtien olen tehnyt päätoimisesti hierojan työtä ja päässyt oppimaan ammatin saloja päivittäin.

Kipulihakset Oy Oululainen hyvinvoinnin ja terveysalan

  • Facebook
  • Hieronta , Liminka - Cylex
  • Hierojahaku - Koulutettujen Hierojien Liitto
  • Myytävät asunnot Tupos, Liminka: 6 kpl - Etuovi com
  • Hieronta Oulu Easymove

Olen koulutettu hieroja ja olen rekisteröitynyt terveydenhuollon ammattihenkilöiden tietopalveluun Terhikkiin. Hieronta auttaa erilaisiin kehon kiputiloihin kun lihasjännitys lieventyy ja verenkierto paranee. Nutukas on nyt tauolla,kun työ vaihtui hoitotyöhön syksyllä 2018. Kauppakatu 3, 91900 Liminka Puh. (08) 381 898 / Sirpa Puh. 040 512 0152 Soita uudestaan jos ei vastaa tai laita sähköpostia. Yritys on perustettu vuonna 1999 ja sillä on neljä toimipaikkaa Oulussa. Sinun on kirjauduttava sisään, jotta voit jatkaa. Tällä sivulla voit hakea hierojia esim. HUOM! Listalla mukana olevat ovat varmasti Koulutettuja Hierojia ja ovat merkitty VALVIRAN ylläpitämään ammattihenkilörekisteriin, Terhikkiin. Etuovi.com:issa on juuri nyt 6 kohdetta tuoteryhmässä Myytävät asunnot alueella Tupos, Liminka. Yritys Hieroja Kirsi Pohjola paikkakunnalla Tupoksentie 1E puhelinnumeron: +3588346804, osoitteen ja interaktiivisen kaupunginkartan kanssa. Yritys Hieroja Tasanto Armi paikkakunnalla Kirkkotie 2C puhelinnumeron: +3588382118, osoitteen ja interaktiivisen kaupunginkartan kanssa. Parhaat Hieronta kohteessa Liminka, Pohjois-Pohjanmaan maakunta. Olen kiitollinen saadessani tehdä tätä työtä, jota pidän ihmisen hyvinvoinnin kannalta tärkeänä. CYLEX-toimialaluettelossa näkyvät sisällöt koskevat kolmansien osapuolten tietoja,mm. Hieroja Armi Tasanto sijaitsee kohteessa Liminka. In Liminka, Infobel has listed 998 registered companies. These companies have an estimated turnover of € 425.14 millions and employ a number of employees estimated at 1,695.The company best placed in Liminka in our national ranking is in position #99 in terms of turnover. Hei! Tule hoitolaani kokeilemaan jotain erilaista hoitomuotoa. Palveluista löytyy klassinen hieronta, kuumakivihieronta, shiatsu, intialainen öljyhieronta sekä. Teippausta on käytetty urheilijoiden harjoittelun ja kilpailun tukena useiden vuosikymmenien ajan. Teippauksia voidaan soveltaa myös esimerkiksi erilaisten tuki- ja liikuntaelimistö ongelmien hoidon tai kuntoutuksen osana. Liminka-kävelykierros keskiviikkona 8.5. klo 11.00 alkaen Limingan lukion ulko-oven edestä. Its current trading status is "registered". Suun sopukoista löytyy niin kipeitä lihaksia, että tajunta sumenee. Katso Finder.fi:stä yhtiön Hieroja Armi Tasanto (1275254-1) yritystiedot, päättäjät, työntekijämäärä ja taloustiedot, kuten liikevaihto ja tulos. Naprapaatti AMK, koulutettu hieroja/urheiluhieroja, personal trainer Limingassa, Limingan. Aurinkokuja 3 90440 KEMPELE Toimialue: Kempele, Oulunsalo, Oulu, Liminka, Tyrnävä ja lähikunnat. Puh. 044 337 8985 info@solleus.fi. Hieronnan tarkoitus on rentouttaa jännittynyttä lihasta ja palauttaa sitä kovasta harjoittelusta. Palvelumme kattaa varausmahdollisuuden verkossa ja mobiilissa sekä maksuttoman asiakaspalvelun palvelua käyttäville yrityksille ja …. Tervetuloa! Olen valmistunut 2010 Oulun Aikuiskoulutuskeskuksen Hierojaklinikalta koulutetuksi hierojaksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti